top of page

PRIJATELJI SO DRUŽINA, KI JIH IZBIRAMO ZASE.

Diagonal Lines

O NAS

Moje ime je Anja Antolovic

Sem specialna pedagoginja. V prostem času pišem kratke zgodbe za odrasle in otroke. Igram se z glino. Rada feratam. Seveda, rada potujem.

Na potovanjih mi več pomenijo doživetja kot kulinarika, mir kot nore zabave. Iščem mesta, ki mi v duši narišejo novo globino, nikakor ne mesta, ki so omenjene na socialnih omrežjih. Prenočišča morajo imeti higienski minimum, nikakor pa niso luksuz. Najbolj cenim stik z domačini in naravo.

Mel Amani je sonček, ki sveti v mojem življenju. Star je 3 leta in pol. Rad hodi v vrtec. Se uči kako postati dober prijatelj. Rad ima traktorje in bagerje. Obožuje kolo. Knjigice. Sestavljanke. Ugotavlja, da so igre z žogo zelo zabavne. Uči se kako biti odgovoren, saj si svojo torbo za potovanja najprej pakira sam. Rad ima kulinariko, je pripravljen poskusiti vse. Rad potuje. Ko bo velik pravi, da bo pilot. Logično😀.

anja antolovic mel amani
Diagonal Lines
prijateljici mojca in mateja

EKIPA

Moji prijateljici, ki sta postali družina. 
Velikokrat skupaj potujemo
.

 

Mojca in Mateja radi fotografirata. Mojca rada ujame pejsaže in detajle, Mateja pa rada ujame gibanje in naše nasmehe. Odlična kombinacija za odlične fotke! 😊 
 

bottom of page